Bach VVS          de bedste VVS-løsninger til dig

Som kunde hos Bach VVS kan du altid forvente et samarbejde med autoriserede og dygtige VVS-installatører. Vi er et veletableret firma i det sydlige Aarhus, som udfører VVS-service i hele Østjylland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

 

Kontakt os
Scroll ned

Derfor skal Bach VVS stå for dit næste VVS projekt:

VVS værktøj

Vi tilbyder de bedste løsninger til dig

Vores mål er altid at leve op til vores kunders forventninger. Det betyder, at vi ligger stor værdi i at finde de bedste løsninger til netop dig, så dine ønsker og forventninger bliver indfriet.

Toilet tilbehør

Forvent professionel og personlig rådgivning

Vi er autoriserede VVS-installatører med over 10 års erfaring. Derfor kan du som kunde forvente professionel og personlig rådgivning, hvor vi sammen tilpasser vores tilbud til dig.

Badeværelse


Vi overholder vores aftaler

For os er en aftale en aftale. Hvad end det omhandler tidsfrister eller løsninger. Derfor leverer vi altid de aftalte løsninger til tiden, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine VVS-løsninger.

Om os

Bach VVS er autoriserede VVS-installatører med over 10 års erfaring. Vi befinder os i Aarhus Syd og opererer primært i Aarhus kommune, men også i hele Østjylland . Hos os kan du få dækket alle VVS opgaver - store som små,  såsom ombygning af badeværelse, vand- og varmeinstallationer i kældre, køkkener, nybyggeri, tilbygninger, samt energioptimering af tekniske installationer. Skal vi stå for dit næste VVS projekt? Så kontakt os på 25 88 23 73