Afløbsinstallation

Kontakt os

Vi sikrer dine afløbsinstallationer

Når dit afløb skal skiftes, er det lovkrav, at erfarne fagfolk udfører opgaven, så du sikrer dig et resultat, der virker optimalt. Det er nemlig essentielt, at afløbet får det rigtige fald, og at det passer til din installation. Ellers er resultatet en løsning, som stopper til igen og igen.

Derfor skal du vælge Bach VVS, når dit afløb skal skiftes. Vi udfører alt inden for afløbsinstallation til både private og erhvervskunder, og med over 10 års erfaring som autoriserede VVS'ere, kan du regne med, at vores løsninger afspejler kvalitet og professionalitet.

Derfor skal Bach VVS stå for dine afløbsinstallationer

Afløb

Vi er autoriserede

Når det kommer til afløbsinstallationer, er det alfa omega, at de bliver installeret korrekt. Ellers ender du med en løsning, der stopper til igen og igen. Med over 10 år som autoriserede VVS'ere, ved vi, hvad vi laver, og du kan trygt overlade opgaven til os.

Køkkenafløb

Vi hjælper med alle slags opgaver

Bach VVS udfører alt, hvad der har med afløbsinstallation at gøre. Blandt andet udskiftning af køkkenafløb, håndvaskafløb og gulvafløb. Vi servicerer både privat og erhvervskunder.

Leveringsvogn


Vi leverer til tiden

Vi ved, hvor mange problemer afløb kan skabe, og hvor hurtigt de gerne skal fikses. Derfor kan du regne med, at vi overholder vores aftaler, og leverer afløbsinstallationer til tiden.