Ny bruser?

Kontakt os

Ny bruser?

Vi kan udskifte dele af bruser - brusearmatur, slange, stang, brusehoved osv, eller det kan være du ønsker helt ny bruser. Hvis det er en ældre model, kan det give god mening med en udskiftning, da de nye brusere blander luft med vand og dermed er mere vandbesparende.

Nedenstående er eksempler på hvad vi kan tilbyde, har du andre ønsker så kontakt os

Vi tilbyder

Bruser og Termostat

3.000,- kr inkl. montering

Levering og montering af Hansgrohe Crometta brusesæt.

Håndbruser Ø100mm med 2 stråletyper, Brusestang 65 cm, Comfortflex bruseslange med kugleled 1,60 m Ecostat 1001 CL termostat.

Se nedenstående for yderligere oplysninger

 

Dobbelt bruserhoved

8.700,- kr inkl montering

Levering og montering af Hansgrohe Raindance S-air240 brusesæt.

Raindance S Air hovedbruser Ø240 mm. Brusearm 460 mm.  Håndbruser Ø105 mm med 3 stråletyper. Isiflex bruseslange med kugleled 1,60 m. Ecostat Comfort termostat 

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Håndbruser

1.600,- kr inkl. montering

Levering og montering af Hansgrohe Croma 100 Vario brusesæt.

Stang 65 cm, håndbruser med 4 stråletyper, holder og ny slange 1,6m (sættet er uden termostat/brusebatteri).

 

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Installation af bruser og brusearmatur indeholder

Afmontering af eksisterende bruser og armatur. Montering af nyt armatur på eksisterende standard vandinstallation. For montering af brusearmatur forudsættes genbrug af rosetter og forskruninger. Kvalitetskontrol af installation. Bortkørsel af afmonteret bruser og armatur. Arbejdsløn og kørsel i Aarhus og omegn inkl.

NB: Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelige behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren inden han påbegynder opgaven.