Ny vandhane?

Kontakt os

Blandingsbatterier og vandhaner til køkken/bryggers

Der findes mange forskellige blandingsbatterier og vandhaner på markedet. Det vigtigste er at de er VA-godkendt og af en fornuftig kvalitet.

Vi har stor erfaring med hvilke modeller, der kan holde til mange års brug, og vi garanterer dig en professionel rådgivning.

Gode råd: Vi har meget kalk i vandet her i Århus området. Husk derfor at afkalke filtret på vandhanen, så den ikke stopper til eller drypper. Skru filtret af og læg det i eddike et par timer (eller længere tid, hvis det er meget tilkalket)

Nedenstående er eksempler på hvad vi kan tilbyde, har du andre ønsker så kontakt os

Vi tilbyder

Køkkenarmatur

2.500,- inkl. montering

Levering og montering af Grohe Concetto Køkkenarmatur.

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Vandhane

1.950,- inkl. montering

Levering og montering af Hansgrohe Focus Køkkenarmatur

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Vandhane i brug

Var det et armatur til håndvasken på badeværelset, du var på udkig efter så klik her

Installation af køkkenarmatur indeholder

Afmontering af eksisterende armatur. Montering af nyt armatur på eksisterende standardvandinstallation. Kvalitetskontrol af installation. Bortkørsel af afmonteret armatur. Arbejdsløn og kørsel i Aarhus og omegn inkl.

NB: Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen. Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelige behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren inden han påbegynder opgaven.