Bach VVS ApS

Kontakt os

Om Bach VVS

Bach VVS er autoriserede VVS-installatører med over 10 års erfaring. Vi befinder os i Aarhus Syd og opererer primært i Aarhus kommune, men også i hele Østjylland . Hos os kan du få dækket alle VVS opgaver - store som små,  såsom ombygning af badeværelse, vand- og varmeinstallationer i kældre, køkkener, nybyggeri, tilbygninger, samt energioptimering af tekniske installationer. Skal vi stå for dit næste VVS projekt? Så kontakt os på 25 88 23 73

Hvad siger vores kunder

 • Bach VVS er langtidssamarbejde til gavn for alle.

  Som forretningsfører for Andelsboligforeningen IS Trøjborgvej 32 har vi brugt Bach VVS gennem de seneste 15 år.

  Et samarbejde som vi i huset er glade for og fortsætter. Ingen i huset med 9 lejligheder piller ved vand og varme uden at Bach VVS i samarbejde med vores egen udnævnte vandminister har været inde over. De sikrer, at Bach VVS har ene ansvaret for vores rør.

  Det gavner os på kort sigt - når der opstår noget akut, så kommer Bach VVS når vi ringer.

  Det gavner os på langt sigt, når vi planlægger at hæve vandtrykket i de øverste lejligheder, vil tage kalk ud af vores vand eller ombygge vaskeriet. Det sker i dialog og med anbefalinger fra Bach VVS.

 • Bach VVS får vores varmeste anbefalinger Vi har af flere omgange brugt Bach VVS. Vi er altid blevet mødt med forståelse for vores ønsker, som til tider har være til den besværlige side. Bach VVS arbejde er udført til vores store tilfredshed. Bach VVS går professionelt til opgaverne, men altid med smil og åbenhed.

  Vh Søren og Julie Bonde

 • Jeg har ved flere lejligheder benyttet Bach VVS, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Rigtig fin service og selv i denne periode, hvor alle håndværkere har travlt, har det været muligt at få løst både stort som småt.

  Mvh Anders

 • Vi har anvendt Bach VVS som hovedentreprenør ved renovering af badeværelse. Bach VVS har ydet særdeles god rådgivning omkring planlægning af opgaven, valg af materialer, re-design af badeværelset og håndteret valg af øvrige underleverandører (tømrer, murer, glarmester og elektriker).

  Prisen på projektet var meget konkurrencedygtigt, og der blev leveret til tiden. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet og kvaliteten af det udførte arbejde. Vi kan kun give Bach VVS de varmeste anbefalinger.

  Med venlig hilsen

  Steen Andersen