Nyt toilet?

Kontakt os

Jeg skal have nyt toilet.

Selv et funktionelt, men ældre toilet, er en ægte vandsluger. Og hvis toilettet oven i købet løber, kan det belaste vandregningen med adskillige tusinde kroner om året.

Et ældre ”almindeligt” toilet skyller typisk med 12 liter. Et moderne vandbesparende toilet skyller typisk med 2/4 eller 3/6 liter vand. Det betyder i praksis, at du som minimum kan halvere dit vandforbrug til toiletskyl med et moderne toilet med ”dobbelt-funktion” – lille og stort skyl.

Løber dit toilet i et par måneder, kan du risikere at bruge lige så meget vand, som et nyt toilet koster.

Nedenstående er eksempler på hvad vi kan tilbyde, har du andre ønsker så kontakt os.

Vi tilbyder

Soft-close toilet

4.000,- kr inkl montering

Levering og montering af Laufen Pro-N med S-lås, inkl. soft-close sæde i hårdt hvidt plast, samt bortskaffelse af eksisterende toilet. 

Se nedenstående for yderligere oplysninger og forbehold

Toilet med soft-close sæde

4.200,- kr inkl montering

Levering og montering af Ifö Sign med
S-lås, inkl. Sign soft-close sæde i hårdt hvidt plast, samt bortskaffelse af eksisterende toilet. 

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Toilet

4.900,- kr incl montering

Levering og montering af Ifö Spira rimfree (uden skyllekant) med S-lås,    inkl. soft-close sæde i hårdt hvidt plast, samt bortskaffelse af eksisterende toilet. 

Se nedenstående for yderligere oplysninger

Installation af gulvstående toilet indeholder

Afmontering og bortkørsel af eksisterende toilet. Klargøring af installation til nyt toilet. Montering af nyt toilet til eksisterende vandinstallation (inkl. fugning). Montering af nyt toiletsæde. Kvalitetskontrol af installation. Arbejdsløn og kørsel i Aarhus og omegn inkl.

NB: Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen. Nyt toilet skal kunne anvende eksisterende rørtilslutning. Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelige behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren inden han påbegynder opgaven.