Vandinstallationer

Kontakt os

Udførelse af vandinstallation af autoriseret VVS-installatør

Vandinstallationen er en teknisk installation, der bringer vandet fra anboring på hovedledning til tapsted.

Om du har utætte installationer, som skal repareres, eller du skal have udskiftet og monteret armaturer som vandhaner eller opvaskemaskiner, så er Bach VVS klar til at hjælpe dig - både som privat- eller erhvervskunde.

Vi udfører alle slags vandinstallationer, både i form af eksempelvis reparationer og/eller udskiftning af vandledninger i jorden eller udskiftning af hovedvandrør. Mangler du varmt vand, eller har du problemer med vandtrykket, så klarer vi også den opgave.

OBS: Alt arbejde i forbindelse med vandinstallationer, skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Som hovedregel skal du altid have autoriseret vvs installatør til at reparere og montere faste installationer inden for vvs og afløb. Hvis der sker en skade i forbindelse med de faste installationer og arbejdet ikke er udført af en autoriseret vvs installatør, kan forsikringen afvise at dække omkostningerne for udbedring.

Derfor skal Bach VVS hjælpe dig med dine vandinstallationer:

Vandhane i brug

Vi leverer til tiden

Hvis du vælger os til at stå for dine vandinstallationer, kan du forvente, at vi leverer løsningerne til tiden. For os er en aftale en aftale, og derfor kan du regne med os.

Armatur

Vi finder en løsning sammen

For os er det vigtig, at de løsninger vi tilbyder, passer til dine behov. Derfor går vi op i at forstå, hvad du ønsker af løsninger til dine vandinstallationer, så vi kan tilpasse vores tilbud til dig.

Vandinstallationer

Vi tilbyder professionel rådgivning

Med over 10 års erfaring som autoriserede VVS-installatører, kan du hos os forvente personlig og professionel rådgivning. Så vi sammen finder de bedste løsninger til dine vandinstallationer.