Varmeinstallation

Kontakt os

Lad autoriserede VVS'ere klare din varmeinstallation

For at du sikre dig et resultat, der virker optimalt, er det essentielt at lade erfarne fagfolk udføre opgaven, når varmeinstallationer skal håndteres.

Vi tager os overordnet set af de opgaver i dit hjem, som indbefatter varme. Har du på fornemmelsen, at der er problemer med dine rør, din radiator eller gulvvarme, kan det være en god idé at søge hjælp hos os. 

Vi specialiserer os blandt andet i reparation af varmeanlæg, fjernvarmeinstallation og håndteringen af andre energirelaterede opgaver. Trænger din radiator til en udskiftning, er der også hjælp at hente hos os. Og hvis du er i tvivl om, hvorfor ét af dine energiapparater ikke opfører sig, som det skal, er det bare om at spørge. Vi har adskillige års erfaring. Vores brede udvalg af varmeydelser omfatter med overvejende sandsynlighed også de opgaver, som du skal have løst. 

Vi kan hjælpe med

Radiator

Radiator

De fleste oplever problemer med, at deres radiator ikke virker, når fyrings-sæsonen så småt begynder at nærme sig. Har du en radiator der ikke giver varme, kan det skyldes luft eller pakdåsen inde i radiatorventilen har sat sig fast. For at løse problemet, kan man forsøge at ”motionere” pakdåsen, så den måske løsner sig. Hvis det er gentagent problem skal ventilen måske skiftes.

Lad os servicetjekke dine ventiler og få optimeret dit varmeforbrug

Vi udskifter radiatorer, ventiler, termostater og rørsystemer. Vi sørger for udluftning samt korrekt indregulering. Udskiftning af ældre radiatorventiler kan være en god investering, som er tilbagebetalt i løbet af få år.

Gulvvarme termostat

Gulvvarme

Gulvvarme er en gængs opvarmnings-form på f.eks badeværelser, da de opvarmer de ellers kolde fliser. Gulvvarmen hæver komforten både optisk og praktisk. Det er derfor ikke uden grund, at gulvvarmen efterhånden er blevet er meget populært varmesystem i private boliger.

Med gulvvarme får du en god jævn varme, stor komfort og et behageligt indeklima.

Vi tilbyder at servicere alle former for gulvarmeinstallationer

Varmtvands veksler

Akva Lux II
9.500 kr incl montering

Varmtvands veksler er den enhed der producer det varme brugsvand

30 % af dit fjernvarmeforbrug går til at producer varmt vand. Derfor er det meget vigtigt at den virker korrekte. Vi anbefaler Akva Lux II, som er en fuldisoleret gennemstrømningsvandvarmer med høj ydeevne, der lever op til fremtidens energikrav, når det gælder lavt energiforbrug og meget lavt tomgangsforbrug.

Den er velegnet til anvendelse i store enfamilieboliger med flere badeværelser eller spa-bad, eller til den store familie med ekstraordinært stort varmtvandsbehov. Akva Lux II er ligeledes velegnet til mindre ejendomme med 2-4 lejligheder.

* Prisen er inklusiv standardmontering i Aarhus Kommune. Der er ikke medregnet cirkulationssæt eller trykudligner.