VVS i Viby

Kontakt os

VVS-arbejde i Viby og omegn

Bach VVS ApS er din autoriserede VVS-mand i Viby og omegn. Vi har, siden vi blev oprettet, arbejdet med alle former for VVS-arbejde i og omkring Viby i Aarhus, og vi er derfor det rigtige valg, når du skal have lavet store eller små opgaver indenfor VVS - og vi kører gerne ud til hele Viby.

Vores VVS-firma er etableret af VVS-mand Ivar H Bach, der i dag fortsat ejer og driver firmaet. Ivar har en uddannelse som gas- og vandmester, og så har han også en uddannelse som maskinmester. Bach VVS ApS er derfor dit autoriserede VVS-firma i Viby J, der løser alle VVS-opgaver lige fra reparation af vandskader til levering og montering af nye badeværelser.

Vi har gennem årene specialeret os i alt indenfor VVS, og med vores beliggenhed tæt på Viby kører vi nemt ud til dig, hvis dit hus eller lejlighed i Viby har brug for, at en VVS’er kigger forbi.

Reparation af al slags VVS i Viby J

Bach VVS ApS kan løse mange opgaver indenfor VVS, og vores dygtige og autoriserede VVS-installatører er derfor altid behjælpelige med professionel og personlig hjælp i og omkring Viby.

Vi kan lave VVS-arbejde og foretage reparation af de frostskader, der kommer i dit hus i Vibys vandrør, når vinterfrosten får godt fat i den vibyske jord, og vi kan være behjælpelige med VVS-arbejdet, hvis du skulle være så uheldig at din lejlighed i Viby får en vandskade.

VVS-mand med erfaring i Viby

Men det er ikke kun vand- og frostskader, vi kan være behjælpelige med i Viby. VVS-manden nær Viby er også den rigtige at hive fat i, hvis du står overfor et større projekt i et af de rum, hvor VVS-arbejdet har en væsentlig funktion.

Skal du have lavet nyt badeværelse eller køkken, så kan vi levere alt VVS-arbejdet i hele Viby J. Vores dygtige VVS-installatører kan stå for alt lige fra levering og montering af køkkenvaske og specielle armaturer til levering og montering af samtlige VVS-artikler til badeværelser såsom bruser, toilet, handvaske og håndklædetørrer.

Så når du har behov for en VVS-mand i Viby, behøver du kun at ringe til et sted, og det er til Bach VVS ApS. Vi står altid klar med personlig betjening, og med vores mange års erfaring med VVS i Viby, kan vi nemt skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov.

Vand- og varmeinstallationer i Viby

Det er ikke kun montering af VVS-artikler i Viby vi kan hjælpe med, det er også, når du har brug for en lokal VVS-mand i Viby til varme- og vandinstallationer, at du skal ring til Bach VVS ApS. Vi har nemlig stor erfaring med vandinstallationer og varmeinstallationer.

Hvis du skal have udskiftet en varmtvandsbeholder eller en varmvandsveksler i Viby eller omegn, så hjælper vi gerne med det. Vores VVS-installatører hjælper også gerne med alle typer af varmeinstallationer i Viby – hvad end det er udskiftning eller montering af radiatorer, termostater eller gulvarme, så kører vi gerne til Viby og laver autoriseret VVS-arbejde.

Bach VVS opererer i hele Østjylland men også i Viby J, og vi kører gerne ud til dig, hvis du har et VVS-projekt i udsigt, for vi kan løse lidt af hvert inden for VVS, og vi kender Viby, som var det vores eget rørnet.

Vi har mange års erfaring i VVS-arbejde, og vi bestræber os altid på en finde en skræddersyet løsning, der passer til dit behov, så du får lavet ordentligt og kvalitetsbevidst VVS uanset hvor i Viby, du bor. Hvad enten det drejer sig om vand, varme eller sanitet, så er Bach VVS ApS den rigtige VVS-mand, når du bor i Viby.