VVS Installatør Aarhus

Kontakt os

Vi har mange års erfaring med VVS i Aarhus og omegn

Bach VVS ApS er dit autoriserede VVS-firma i Aarhus, og vi løser alle VVS-opgaver i hele Aarhus. Bach VVS er ejet og drevet af Ivar H Bach, der er uddannet gas- og vandmester samt maskinmester, og han og hans hold af dygtige, erfarne og autoriserede VVS-installatører kører gerne ud og løser større og mindre opgaver indenfor VVS i hele Aarhus og Østjylland.

Bach VVS er din VVS-mand i Aarhus, og vi har mange års erfaring med at løse opgaver i landsdelen og i særdeleshed byen Aarhus, hvor vi gennem tidens løb har lyst mange både små, men især store VVS-opgaver. Vi har blandt andet arbejdet med VVS og VVS-installationer på Aarhus Universitet, på VUC Aarhus og i Fitness World på Dalgas Avenue i Aarhus.

VVS-arbejde for virksomheder og private i Aarhus

Bach VVS har stor viden om og erfaring med VVS i Aarhus, hvor vi ikke kun har lavet VVS for store virksomheder, men også for mindre virksomheder og privatpersoner. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi dækker alle opgaver indenfor VVS i hele Aarhus – hvad en du skal have lavet VVS i et nyt badeværelse eller køkken, eller du skal have lavet vand- og varmeinstallationer i kælderen, køkkenet eller i nybyggeri og tilbygninger.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have energioptimeret dine allerede opstillede tekniske installationer. Hvis du har en teknisk installation i Aarhus, en VVS-mand med fordel kunne tage et kig på, så tøv ikke med at ringe til os, for vores VVS-installatører kører gerne ud i Aarhus og omegn for at hjælpe med optimeringen af dine tekniske installationer.

Vores ekspertise indenfor VVS strækker sig altså over hele spektret af VVS-opgaver, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig, hvis du har et hus eller en lejlighed i Aarhus, der trænger til at blive gået igennem med fokus på VVS’en. Hvis din virksomhed i Aarhus skal have lavet nyt VVS, så er vi også de rette til at ringe til.

VVS-installationer i Aarhus’ by-lejligheder

Går du og overvejer, om det er tid til at få lavet nye VVS-installationer i din by-lejlighed i Aarhus, så er det Bach VVS ApS, du skal have fat i. Vi står altid klar med professionel og personlig rådgivning, og vores store erfaring med VVS i den lille storby Aarhus gør, at vi er de rigtige at vælge, hvis du skal have opdateret dit gamle badeværelse eller installeret nyt køkken.

Vi tager gerne en snak med dig om projektet, og vi skræddersyr selvfølgelig vores tilbud, så det passer til dit behov og dit projekt - hvad end det er VVS’en i badeværelset eller køkkenet i en af de helt gamle by-lejligheder i Aarhus, der skal have en opdatering, eller om det er et nyere byggeri, der skal have renoveret et rum, hvor VVS-arbejdet har en central betydning

Århusiansk VVS-firma til stort og småt

Uanset om dit behov for en VVS-mand i Aarhus er stort eller småt, så er Bach VVS ApS det rigtige valg. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – hver gang. Og vi leverer selvfølgelig til tiden og overholder alle de aftaler, vi laver.

Hvis du vil have lavet din VVS med kvalitet i Aarhus, så kører Ivar eller en af vores andre dygtige VVS-installatører, der selvfølgelig er autoriseret, gerne ud til dig. Vores firmapolitik bygger på, at du altid får et tilbud, der passer til dig og dit behov, og at vi altid leverer et kvalitetsprodukt.

Bach VVS ApS opererer i hele Østjylland men primært i Aarhus, så kontakt os, når du skal have lavet VVS af en lokal VVS-mand, der kender rørnettet i Aarhus.